Anne Mette Hjørnholm

Detaljer

Øster Hjermvej 28, 7560 Hjerm

22874708

anne.mette.hjornholm@gmail.com

https://www.hjornholm.dk

Hjornholmpil

Hjornholm Pil

Intro

Kurvemager med et bredt arbejdsliv indenfor produktion af kurve, projekter, bestillinger, undervisning og foredrag. Arbejder primært fra eget værksted med produktion af pil og kurvevarer, men tager også ud som underviser i ind og udland, hvor jeg er med til at udbrede kendskabet til dette gamle håndværk, men også at finde nye veje og muligheder. Jeg udforsker og eksperimenterer hele tiden med form, materialer og funktion, med kvalitet og skønhed for øje. Fletten har bragt mig vidt omkring i de 30 år jeg har beskæftigt mig med faget og jeg glæder mig overat kunne give det videre til en andre.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.