Mia Maya Christophersen

Detaljer

Hovedgaden 49, 3630 jægerspris

61695757

contact@miamayadesign.com

https://miamayadesign.dk

miamayadesign

Intro

Gennem de seneste otte år har jeg arbejdet med at skabe mit eget udtryk indenfor keramisk design. Jeg støber og drejer alle emner i porcelæn og stentøj, samt udvikler de glasurer jeg dekorerer med. Gennem glasur og materiale-eksperimenter søger jeg efter et udtryk, som både rummer en keramisk stoflighed og det håndværksmæssige udtryk som penseldekorationen tilfører hvert enkelt produkt. Jeg arbejder derfor med glasurer, der i forskellige lag-tykkelser kan tilfører udtrykket en dybde eller en keramisk effekt. Dermed tilfører glasurens udvikling hvert emne en fortælling om produktets tilblivelse. Nøgleordene for mit arbejde er stoflighed, funktionalitet og håndværk.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.