Louise Frølund Bech

Detaljer

Ryesgade 1. th, 2200 København N

22290617

froe@froejewellery.com

www.froejewellery.com

instagram.com/froejewellery

facebook.com/froejewellery

Intro

Velkommen til frø Jewellery. Smykker af Louise Frølund Bech.
Smukke, personlige, håndlavede smykker – til dig der deler glæden ved kvalitet og personligt design. Min baggrund som arkitekt skinner igennem i formgivningen, ligesom min glæde ved at udvikle nye designs og finde nye muligheder i materialet. Jeg tager også gerne udgangspunkt i dine ønsker og den historie du ønsker dine smykker skal fortælle. Jeg arbejder i ædle metaller og sten og bruger genbrugsguld og sølv. Det hele bliver til i min dejlige værksteds-butik på indre Nørrebro.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.